Mirna Međimorec

 

Voditeljica Bio Laser Studia Rijeka. Po zanimanju farmaceutski stručni radnik, nutricionist, glasnogovornik, laser akupunkturolog, kozmetičar njege lica i tijela, maser; klasična – medicinska, sportska, anticelulitna, refleksna masaža stopala, ručna limfna drenaža, cupping terapeutska masaža, Tui-na maser-terapeut. Bogato višegodišnje radno iskustvo na upravljačkim poslovima koji promiču zdravlje i bolju kvalitetu života. Stalno se educira i stručno usavršava na području unapređenja zdravlja i ljepote na vodećim učilištima u Hrvatskoj.

Više od dva desetljeća aktivna u javnom i društvenom životu, od čega se ističe aktivizam u zaštiti okoliša i promicanju održivog razvoja, socijalnom osnaživanju i unapređenju kvalitete života djece i mladih, borbi protiv nasilja i zlostavljanja nad ženama, promicanju i ostvarivanju prava osoba s autizmom. Volonter u projektima Zdravi gradovi za podršku osobama s invaliditetom. Aktivna rekreativna sportašica, članica Triatlon kluba Rival.

 

Uspjeh je dobiti ono što želiš!

Sreća je kad ti se sviđa ono što si dobio!

Ako ti netko kaže “Ne možeš!” on zapravo misli “Ja ne mogu!”

Promjena uvijek otvara mogućnosti za nova postignuća!

 

Marina Međimorec

 

Licencirana medicinska sestra. Humanost i pomaganje ljudima osnovni je moto koji je pokreće. Aktivna u društvenoj zajednici; ekološki je aktivist i višegodišnji volonter u jednom Riječkom vrtiću gdje pomaže u kretivnom osmišljavanju dječjih aktivnosti.

Ne budite oni koji

cijeli tjedan čekaju petak

cijelu godinu čekaju ljeto

i cijeli život sreću!

Biljana Delić

 

Diplomirani psiholog i grupni psihoterapeut.

Dugogodišnje profesionalno iskustvo i edukacije vezane su uz psiho dijagnostiku i psihološko savjetovanje djece osnovnoškolske dobi, mladih i odraslih. Registrirana je izmiriteljica pri Ministarstvu pravosuđa, aktivna je članica Hrvatske udruge za mirenje.

Svakodnevno susrećem ljude kojima se događaju neke loše „stvari“, osjećaju gubitak kontrole, kao da njihovim životima upravljaju neke nezgodne okolnosti, npr. gubitak posla, sukobi u obitelji, nemogućnost da se riješe neke ovisnosti.

Uloga psihologa je pomoći Vam na jasan i Vama pristupačan način razumjeti uzroke svojih problema, suočiti se s problemima realno i učinkovito te usvojiti nove životne vještine.