Mirna Međimorec

Voditeljica Bio Laser Studia Rijeka. Po zanimanju farmaceutski stručni radnik, nutricionist, glasnogovornica, laser akupunkturolog, klasična – medidicinska, sportska, anticelulitna, refleksna masaža stopala, ručna limfna drenaža i Tui-na maser-terapeut. Bogato višegodišnje radno iskustvo na upravljačkim poslovima koji promiču zdravlje i bolju kvalitetu života. Više od dva desetljeća aktivna u javnom i društvenom životu, od čega se ističe višegodišnji aktivizam u zaštiti okoliša i promicanju održivog razvoja, borbi protiv nasilja i zlostavljanja nad ženama, promicanje i ostvarivanje prava osoba s autističnim poremećajem, volonter u projektima Zdravi gradovi za podršku osobama s invaliditetom. Aktivna rekreativna sportašica, članica Triatlon kluba Rival.

Uspjeh je dobiti ono što želiš    

Sreća je kad ti se sviđa ono što si dobio

Ako ti netko kaže “Ne možeš!” on zapravo misli “Ja ne mogu”

Promjena uvijek otvara mogućnosti za nova postignuća

Marina Međimorec

Licencirana medicinska sestra. Humanost i pomaganje ljudima osnovni je moto koji je pokreće. Aktivna u društvenoj zajednici; ekološki je aktivist i višegodišnji volonter u jednom Riječkom vrtiću gdje pomaže u kretivnom osmišljavanju dječjih aktivnosti.

Ne budite oni koji

cijeli tjedan čekaju petak

cijelu godinu čekaju ljeto

i cijeli život sreću !

Biljana Delić

Diplomirani psiholog i grupni psihoterapeut.

Dugogodišnje profesionalno iskustvo i edukacije vezane su uz psiho dijagnostiku i psihološko savjetovanje djece osnovnoškolske dobi, mladih i odraslih. Registrirana je izmiriteljica pri Ministarstvu pravosuđa, aktivna je članica Hrvatske udruge za mirenje.

Svakodnevno susrećem ljude kojima se događaju neke loše „stvari“, osjećaju gubitak kontrole, kao da njihovim životima upravljaju neke nezgodne okolnosti, npr. gubitak posla, sukobi u obitelji, nemogućnost da se riješe neke ovisnosti.

Uloga psihologa je pomoći Vam na jasan i Vama pristupačan način razumjeti uzroke svojih problema, suočiti se s problemima realno i učinkovito te usvojiti nove životne vještine.

Igor Iskra, dr.med.

Trenutačno liječnik u ordinaciji obiteljske medicine, aktivni član Planinarskog društva ”Pliš” Klana i Kluba daljinskog plivanja Primorje, zaljubljenik u znanost i sport. Kroz svoje školovanje i rad nebrojeno puta sam se uvjerio kako je ”bolje spriječiti nego liječiti”. Promjenom načina prehrane i ostalih životnih navika te izbacivanjem loših navika i utjecaja (pušenje, alkohol, stres itd.) iz Vašeg života, učiniti ćete za tebe više nego što može današnja medicina.”