Zaboravite na brijanje i čupanje

LIGHT SHEER diodni laser Bio Laser Studia Rijeka najbolji način uklanjanja neželjenih dlačica
Moderne žene i muškarci mogu odahnuti!  
Bolno čupanje dlačica voskom
Nema više brijanja, bolnog čupanja dlačica voskom ili odstranjivanja elektrolizom.  Bio Laser Studio Rijeka ima rješenje za ove vrlo neugodne probleme. Diodn LightSheer laser najbolji je način uklanjanja neželjenih dlačica. Tretmani su jednako uspješni i sigurni, kako za žene tako i za muškarce svih tipova kože.
Zašto trajna epilacija dlaka diodnim LightSheer laserom ?  
Na tržištu ima mnogo lasera i aparata za trajnu epilaciju, a ovaj laser uglavnom koriste medicinske klinike, jer je jači od drugih, manje boli i, ono najvažnije, najefikasniji je. S ovim laserom potrebno je do 6 tretmana, dok drugim laserima i IPL uređajima potrebno je do 18 tretmana, ponekad i više.

Šta je laserska epilacija?

Laserska epilacija diodnim LightSheer laserom je najbolji način uklanjanja neželjenih dlačica za sve tipove i boje kože. Jedinstven dizajn i optimalna valna duljina omogućuju efikasan, siguran i trajan rezultat.
Zatražite konzultacije

Koje dijelove tijela tretiramo laserom?

Ovim laserom se mogu ukloniti dlake sa svih područja kože, uključujući lice, grudi, leđa, prsa, ruke i noge. Takođe se mogu tretirati i osetljiva područja kao što su obrazi, područje oko bradavica dojki i bikini zona.

Da li je tretman bolan?

Ne. Neki pacijenti ovaj tretman opisuju kao bockanje i peckanje. Pre tretmana nije potrebna primjena lokalnog anestetika i lijekova protiv bola, ali se mogu koristiti prilikom tretmana osjetljivih područja kože.

Koliko je tretmana potrebno?

Broj tretmana ovisi od područja tijela koje se tretira, boji, debljini, ciklusu dlake, hormonima. Što je dlaka tamnija i deblja (muškarci) rezultat je bolji. Laserska zraka djeluje (uništava) dlaku u aktivnoj fazi rasta. S obzirom na to da nisu sve dlake istovremeno u aktivnoj fazi, već je prolaze u različitim vremenskim razdobljima, razumljivo je da je potrebno više tretmana (najmanje 6 s razmakom od 5 do 6 tjedana) da bi se postigao zadovoljavajući rezultat.

Moguće popratne pojave nakon tretmana?

Neposredno nakon tretmana može se pojaviti kratkotrajno crvenilo i blagi otok, vrlo rijetko mjehurići, a u pravilu popratne pojave se brzo smiruju (dobro je tretirano područje namazati kremom od nevena ili aloa vere). Nakon tretmana dlačice ponovo izrastu, postaju nježnije, tanje, rijeđe, te nakon nekoliko dana otpadnu

Postoje li ograničenja tjelesne aktivnosti?

Ne. Možete odmah nastaviti uobičajene dnevne aktivnosti. Preporučuje se upotreba lokalnih preparata za zaštitu od sunca, ako je tretirana koža direktno izložena suncu
Zatražite Konzultacije

Postoje li ograničenja za lasersku epilaciju?

Laserska epilacija, iako nije dokazano da ima štetno djelovanje, ne preporuča se trudnicama, ne smiju se tretirat madeži i tamna koža osunčana na suncu ili solariju.

Kako usporediti lasersku epilaciju s drugim metodama uklanjanja dlaka?

Brijanje, depilacija voskom i kremama i mehaničko čupanje su druge metode uklanjanja dlaka. Laserskom epilacijom neželjene dlačice se uklanjaju na duže vremensko razdoblje.

Može li se uporediti laserska i elektroepilacija?

Ne. Elektroepilacija je spor i bolan proces kojim se primjenom igle i električne struje tretira svaka dlaka pojedinačno. Elektroepilacija zahtjeva dugogodišnji tretman u određenim intervalima. Laserom se istovremeno djeluje na stotine folikula dlaka u vremenu od nekoliko sekundi.
R

Zašto dati prednost laserskom otklanjanju dlaka nad ostalim metodama?

Koristeći najnoviju tehnologiju uklanjanja dlaka Diodnim LightSheer laserom mogu se tretirati veća područja kože, bez ograničenja vezanih za stare tehnologije. Točno određena valna duljina i istovremeno hlađenje tijekom tretmana (handpiece) daje dugotrajni učinak i čini tretman efikasnim i sigurnim, povećava udobnost i smanjuje reakciju kože koja se često vidi u tretmanima s drugim laserima.