Zaboravite na brijanje i čupanje

LIGHT SHEER diodni laser Bio Laser Studia Rijeka najbolji je način uklanjanja neželjenih dlačica

Moderne žene i muškarci mogu odahnuti!

 

Bolno čupanje dlačica voskom

Nema više brijanja, bolnog čupanja dlačica voskom ili odstranjivanja elektrolizom!

Bio Laser Studio Rijeka ima rješenje za ove vrlo neugodne probleme. Diodni LightSheer laser najbolji je način uklanjanja neželjenih dlačica.

Tretmani su jednako uspješni i sigurni, kako za žene tako i za muškarce svih tipova kože.

Zašto trajno uklanjanje dlačica diodnim LightSheer laserom?

 

Na tržištu ima mnogo lasera i aparata za trajnu epilaciju, a ovaj laser uglavnom koriste medicinske klinike. Jači je od drugih, manje boli i, ono najvažnije, najefikasniji je.

S ovim laserom potrebno je do 6 tretmana, dok je sa drugim laserima i IPL uređajima potrebno do 18 tretmana, ponekad i više.

Što je laserska epilacija?

Laserska epilacija diodnim LightSheer laserom je najbolji način uklanjanja neželjenih dlačica za sve tipove i boje kože. Jedinstven dizajn i optimalna valna duljina omogućuju efikasan, siguran i trajan rezultat.
Zatražite konzultacije

Koje dijelove tijela tretiramo laserom?

Ovim laserom se mogu ukloniti dlake sa svih područja kože, uključujući lice, grudi, leđa, prsa, ruke i noge. Takođe se mogu tretirati i osetljiva područja kao što su obrazi, područje oko bradavica dojki i bikini zona.

Je li trajno uklanjanje dlačica bolno?

Ne. Neki pacijenti lasersko uklanjanje dlaka opisuju kao bockanje i peckanje.

Prije tretmana nije potrebna primjena lokalnog anestetika i lijekova protiv bola, ali se mogu koristiti prilikom tretmana osjetljivih područja kože.

Koliko je tretmana potrebno za trajno uklanjanje dlačica?

Broj tretmana ovisi od područja tijela koje se tretira, boji, debljini, ciklusu dlake, hormonima.

Što je dlaka tamnija i deblja (muškarci), rezultat je bolji. Laserska zraka uništava) dlaku u aktivnoj fazi rasta.

S obzirom na to da nisu sve dlake istovremeno u aktivnoj fazi, već je prolaze u različitim vremenskim razdobljima, potrebno je više tretmana (najmanje 6 s razmakom od 5 do 6 tjedana) da bi se postigao zadovoljavajući rezultat.

Moguće popratne pojave nakon tretmana?

Neposredno nakon tretmana može se pojaviti kratkotrajno crvenilo i blagi otok, vrlo rijetko mjehurići. U pravilu se popratne pojave brzo smiruju, ali dobro je tretirano područje namazati kremom od nevena ili aloa vere).

Nakon tretmana dlačice ponovo izrastu, postaju nježnije, tanje, rijeđe, te nakon nekoliko dana otpadnu.

Postoje li ograničenja tjelesne aktivnosti?

Ne! Možete odmah nastaviti uobičajene dnevne aktivnosti. 

No ne zaboravite na lokalne preparate za zaštitu od sunca ako tretiranu kožu direktno izlažete.

Zatražite Konzultacije

Postoje li ograničenja za lasersku epilaciju?

Iako nije dokazano da laserska epilacija ima štetno djelovanje, ne preporuča se trudnicama, ne smiju se tretirati madeži i tamna koža osunčana na suncu ili u solariju.

Kako usporediti lasersku epilaciju s drugim metodama uklanjanja dlaka?

Brijanje, depilacija voskom i kremama i mehaničko čupanje su druge metode uklanjanja dlaka. Laserskom epilacijom neželjene dlačice se uklanjaju na duže vremensko razdoblje.

Može li se uporediti laserska i elektroepilacija?

Ne. Elektroepilacija je spor i bolan proces kojim se primjenom igle i električne struje tretira svaka dlaka pojedinačno. Elektroepilacija zahtjeva dugogodišnji tretman u određenim intervalima. Laserom se istovremeno djeluje na stotine folikula dlaka u vremenu od nekoliko sekundi.
R

Zašto dati prednost laserskom uklanjanju dlaka nad ostalim metodama?

Koristeći najnoviju tehnologiju uklanjanja dlaka Diodnim LightSheer laserom mogu se tretirati veća područja kože, bez ograničenja vezanih za stare tehnologije.
Točno određena valna duljina i istovremeno hlađenje tijekom tretmana (handpiece) pružaju dugotrajni učinak i čine tretman efikasnim i sigurnim, povećavaju udobnost i smanjuju reakciju kože koja se često vidi u tretmanima s drugim laserima.