HYALURON PEN APLICIRANJE HYALURONA BEZ IGLE za povećanje usana i pomlađivanje lica

 

Kako ćete izgledat nakon tretmana hyaluron penom

Nakon tretmana hyaluron penom izgledat ćete potpuno prirodno, jer se koži vraćaju spojevi koje je tijekom godina izgubila. Usnice postaju senzualnije, lice ponovo dobiva volumen, koža izgleda mladoliko, a mimika lica ostaje ista.

Tretmani hyaluron penom su poput umjetnosti, jer oblikuju lice i teže klasičnoj ljepoti dajući mu mladolik izgled i sjaj.

Hyaluronski fileri revolucionarno preokreću proces starenja, jer popunjavaju bore, omekšavaju grube linije lica, podižu upale obraze i podočnjake, te popunjavaju usnice. Rezultati su trenutačni i odmah vidljivi.

Za što se koriste hyaluron fileri?

 • korekciju bora, sitnih i dubokih linija te nabora
 • nazolabijalne bore (linije od nosa prema ustima)
 • marionetske bore (linije od usta prema bradi) bore smijeha
 • bore mrštenja
 • pušačke bore (bore oko usana)
 • povećanje usana
 • podizanje kutova usana

Prednosti

 • bez boli pomlađivanje i osvježenje
 • povećanje volumena usnica
 • punjenje bora
 • prirodan izgled
 • neinvazivna tehnika
 • bez uboda igle
 • neoperativna tehnika
 • ne ostavlja ožiljke
 • kratko vrijeme tretmana
 • odmah vidljiv učinak
 • isplativo i povoljnije

Na koji način radi uređaj hyaluron pen

Uređaju posebnom vakuumskom tehnikom ubrizgava hyaluronsku kiselinu u površinski sloj kože, ravnomjerno i bezbolno.
Do sada su se bore i povećanje usnica tretirale injekcijama Hyalurona ili Botoxa što može biti bolna metoda i sa posljedicama kvržica i masnica te neophodnim oporavkom od minimum 7 do 10 dana.

Od sada je tu nova revolucionarna tehnika apliciranja hyalurona bez igle posebnom vakumskom tehnikom. S našim Hyaluron penom ubrizgavamo hyaluronsku kiselinu u kožu bez iglica, a hyaluronska kiselina se ravnomjerno raspoređuje bez kvržica. Metoda je nježna i bezbolna i ponovo povezuje epidermalne slojeve međusobno te se može vrlo precizno pod pritiskom dozirati i štiti tkivo. Ovom metodom hyaluronska kiselina je ravnomjernije raspoređena.

Rezultat je vidljiv odmah nakon aplikacije te se hyaluron ravnomjerno raspoređuje u usnicama ili popunjavanju bora. Zadržava se vlaga i potiče stvaranje novog kolagena.

Hyaluron penom je moguća primjena raznih seruma koje se inače unose mezoterapijskim tretmanom, a na ovaj način se dublje i brže implementiraju.

Velika razlika i prednost ovog načina apliciranja naspram igle je da se hyaluron na ovaj način ravnomjerno rasprši i apsorbira, ne dolazi do problema da hyaluron stegne okolno tkivo da nastanu grudice hyalurona, koje se dugo vremena raspoređuje u tkivu.

Koliko traje tretman, a koliko rezultati hyaluron penom?

Tretman traje od 30-45 minuta. Rezultati su vidljivi odmah nakon tretmana, a traju 6-12 mjeseci.

Iz iskustva, učinak tretmana traje duže ukoliko se tretmani redovito ipostupno ponavljaju. Vrlo često, nakon nekoliko godina redovitih tretmana, korisniku novi tretman ne treba i više od dvije godine, pa se rade samo manje korekture.

Djeluje tako da tkivu dodaje volumen, povećava usne do željenog stupnja, oblikuje konture lica i ispravlja nabore. Hidrofilična priroda molekula hijaluronske kiseline kombinirana sa svojom trodimenzionalnom strukturom omogućava molekulama da vežu više vode od njihove vlastite težine. Dodavanje vode pomaže da se održi cjelokupan volumen proizvoda što rezultira dužim trajanjem.

Način djelovanja

Sa starenjem koncentracija vlastite razine hyaluronske kiseline tijela postupno se smanjuje.
Kao rezultat toga, količina kolagena, potkožne masnoće i elastina se smanjuje te koža više nije elastična i ne pohranjuje dovoljno vlage. Kao posljedica toga, a uslijed gravitacijske sile i konstantne upotrebe mišića, stvaraju se bore, lice gubi na volumenu, umorna koža se objesi i „vene”. Hyaluronska kiselina koju koristimo kao dermalni filer zapravo nadomješta hyalouronsku kiselinu koju je tijelo prethodno izgubilo. Aplicirana hyaluronska kiselina veže se za vodu i integrira s okolnim kolagenom vraćajući licu mladolik izgled. Medicinska istraživanja pokazuju da tijelo prirodno reagira na ubrizgavanje hyaluronske kiseline, stvarajući velike količine kolagena, što poboljšava i produžuje rezultate ovih tretmana.

 

Kome je namijenjen tretman Hyaluron pen-om?

Tretman hyaluron penom je idealan za osobe koje njeguju “prirodni look” – žele blago povećanje svojih usana, te za one koje žele “ispeglati” sitne ili umanjiti dublje bore. Oporavak nakon tretmana nije potreban i možete se odmah vratiti svojim svakodnevnim aktivnostima.

U slučaju da vam neke od uputa nisu jasne ili ako sumnjate u uspješnost rezultata, nazovite nas za savjet ili se naručite za kontrolni pregled !

Zatražite termin