MICRONEEDLING –  jedan od najnaprednijih tretmana za njegu lica, prevenciju bora, „padanja“ lica i starenja kože

 

 

Microneedling je tretman mikroiglicama…

Tretman je nekirurški, neinvanzivan, gotovo bezbolan, a rezultat je vidljiv odmah. Vrlo je efikasan za sprječavanje nastajanja i uklanjanje manjih bora, ožiljaka, ožiljaka koji su posljedica akni, za tretiranje strija i pigmentacije. Tretman je potpuno bez kontraindikacija.

Mikroiglice stvaraju mikro oštećenja kože čime se potiče prirodno stvaranje kolagena i obnova kože. Koristimo dermaroller s izrazito kratkim iglicama od 0,5 mm za područje oko očiju, 1,00 mm za lice i 1,50 mm za tijelo. Tretman traje 45 minuta.

Prilikom tretmana osjećaj je kao kod cupping-vakuumske masaže lica sa „blagim mravcima“. Tretirano područje bude lagano crveno, a crvenilo se povlači kroz par sati. Nema krvarenja i nije potreban oporavak. Tretman ne oštećuje kapilare.

Preporuka je da razmak između tretmana  bude oko 7 dana, a broj tretmana 4 do 6, ovisno o potrebama kože. Preporučuje se 1 tretman održavanja godišnje.

 

Osim za smanjivanje bora i ožiljaka, hidratacije, ujednačavanje tena tretman se preporučuje za prevencija razvoja bora, starenja i “padanja” lica. Tretman mogu koristiti osobe već od 25 godine života.

Nakon tretmana popravlja se kvaliteta kože.  Koža je deblja, elastičnija, postiže se svježiji izgled i uklanjanja umoran izgled lica.

Microneadling se može kombinirati s drugim tretmanima. Preporučujemo da se koristi prije i poslije aplikacije dermalnih filera, jer je često tako potrebna i manja količina hyalurona koja se ubrizgava, produžuje se njegovo djelovanje, te se produžuje djelovanje Plasma pena (fibroblast tretmana, nekirurške bleferoplastike).

…nakon tretmana bolja je apsorpcija za kožu korisnih sastojaka. Na područje tretirano mikroiglicama najčešće nanosimo panthenol (provitamin B5) i nutricionistički savjetujemo o zdravim strategijama za tijelo i kožu.


provitamin B5

Naručite svoj tretman već danas!

Preuzmite cjenik