DERMAPEN MICRONEADLING MEZOTERAPIJA instant poboljšanje kože; bore, akne, proširene pore, pigmentacije, strije, ožiljci, razne traume kože, tretman vlasišta-opadanje kose

 

 

Dermapen microneadling mezoterapija je tretman mikroiglicama…

 

Dermapen microneadling mezoterapija je nekirurška metoda pomlađivanja i uklanjanja estetskih promjena na koži lica i tijela dermapen uređajem, sa odmah vidljivim rezultatom. Vrlo je efikasna za sprječavanje nastajanja i uklanjanje finih linija i manjih bora, ožiljaka, ožiljaka koji su posljedica akni, proširenih pora, za tretiranje strija, pigmentacija, raznih trauma kože, za tretman vlasišta-opadanje kose.

Dermapen microneadling mezoterapija je metoda apliciranja mezoterapijskih otopina u duboke slojeve kože. Mezoterapijske otopine sadrže aktivne tvari poput aminokiselina, vitamina, hyalurona, kolagena, elastina, egzosoma koje višestruko djeluju na zdravlje i ljepotu kože i vlasišta. Izbor mezoterapijskih otopina ovisi o tipu i stanju kože i željenom rezultatu.

Mikroiglice stvaraju mikro oštećenja kože čime se potiče prirodno stvaranje kolagena i obnova kože.

 

Prilikom tretmana osjećaj je kao kod cupping-vakuumske masaže lica sa „blagim mravcima“. Tretirano područje bude lagano crveno, a crvenilo se povlači kroz par sati. Nakon tretmana nije potreban oporavak. Tretman ne oštećuje kapilare.

Preporuka je da razmak između tretmana  bude oko 7 dana, a broj tretmana 4 do 6, ovisno o potrebama kože. Preporučuje se 1 tretman održavanja godišnje.

 Osim za smanjivanje bora i ožiljaka, hidratacije, ujednačavanje tena, dermapen microneadling mezoterapija se preporučuje za prevencija razvoja bora, starenja i “padanja” lica. Tretman mogu koristiti osobe već od 25 godine života.

Nakon tretmana popravlja se kvaliteta kože. Koža je deblja, elastičnija, postiže se svježiji izgled i uklanjanja umoran izgled lica.

Dermapen microneadling mezoterapija se može kombinirati s drugim tretmanima. Preporučujemo da se koristi prije i poslije aplikacije dermalnih filera, jer je često tako potrebna i manja količina hyalurona koja se ubrizgava, produžuje se njegovo djelovanje, te se produžuje djelovanje Plasma pena (fibroblast tretmana, nekirurške bleferoplastike).

…nakon tretmana bolja je apsorpcija za kožu korisnih sastojaka. Na područje tretirano mikroiglicama najčešće nanosimo panthenol (provitamin B5) i nutricionistički savjetujemo o zdravim strategijama za tijelo i kožu.


provitamin B5

Naručite svoj tretman već danas!

Preuzmite cjenik