O LASERSKOJ TERAPIJI
Laserska terapija
Laserska terapija niskofrekventnim laserom je lasersko stimuliranje akupunkturnih točaka čime se podiže nivo energije u našem organizmu, te se stimuliraju akupunkturne točke koje su usko povezane s receptorima kojima se stvara ovisnost o hrani,  pušenju i alkoholu.

Laserska terapija uspješno pomažu u odvikavanju fizičkih simptoma ovisnosti, kao i rješavanja posljedica nagomilanog stresa, poznatog kao sindrom izgaranja ili burn aut sindrom.

Laserskom terapijom se smanjenjuje razdražljivost, nervoza, napetost, nesanica, glavobolje, tjeskoba, depresija, dekoncentracija i ostali simptomi tipičnih za fizičke ovisnosti.

Metoda
Metoda značajno povećava energiju u organizmu, poboljšava cirkulaciju, a rezultat terapije je dubok osjećaj olakšanja, mira, opuštenosti i smirenosti

Metodom se na prirodan, opuštajući i bezbolan način povećava samopouzdanje, optimizam i “snaga volje”, čime se postaje uspješniji u životnim aktivnostima i gubi se žudnja za nikotinom, alkoholom i hranom.

Q

Ne provodi se liječenje laserom:

Apsolutne kontraindikacije: kod fotosenzitivnosti i ozračivanja očiju, tumora, hiperaktivnosti tiroidne žlijezde, otvorenih fontanela kod djece

Relativne kontraindikacije: epilepsija (glava), trudnoća (trbuh i leđa), endokrini organi (tiroidna žlijezda, testisi, jajnici).

Izvor: 3B Scientific