INTELIGENTNE OČI – tretman protiv tamnih podočnjaka, natečenih i umornih očiju bez sjaja, smanjuje linije izraza i bore oko očiju, pomaže kod nesanice i glavobolje

 

 

 

Ovaj izuzetno smirujući i opuštajući tretman vrlo je učinkovit protiv tamnih podočnjaka, natečenih i umornih očiju bez sjaja, smanjuje linije izraza i bore oko očiju i pomaže kod nesanice i glavobolje.

 

„Inteligentne oči“ je medicinski kozmetički tretman i traje 30 minuta. Tretman čine tri paketa; toplinske vrlo opuštajuće, ugodne naočala za nošenje i flasteri koji prijanjaju uz oči, a zbog svojih aktivnih sastojaka potiču mikro cirkulaciju, zaglađivanje i smanjenje linija izraza i bora na koži oko očiju, seruma hyaluronske kiseline i amino peptida, koji dubinski hidratiziraju kožu i zadržavaju vlagu i cellular performance kreme koja smanjuje linije izraza i bore oko očiju.

 

Naručite svoj tretman već danas

 

 

Tretman se izvodi u 4 ciklusa sa razmakom 7 do 10 dana, a poslije tretmana koža oko očiju postaje zdravija, elastičnija, smanjuju se statičke i dinamičke bore, smanjuju se otekline oko očiju i umor i vraća se uzgubljeni sjaj kože oko očiju.

Preuzmite cjenik